Aquesta és una recepta d’unes postres dolces… amb poc sucre i molt saludables!
ROTLLETS DE CANYELLA
Primer…la llista dels ingredients. Us caldrà anar a comprar?
- 200g de farina d’espelta
- 125g de farina d’espelta integral (també poden ser farina blanca de blat i integral)
- un ou
- un got de llet tèbia ( o beguda vegetal)
- 3 cullerades d’oli
- una culleradeta de sucre panela o sucre morè
- 7g de llevat per a fer pa (el fresc de forner o llevat químic de sobre)
I per fer el farcit us caldrà:
- 4 cullerades d’oli d’oliva
- 70g de sucre panela o sucre morè
- 2 culleradetes de canyella mòlta
I ara ja us podeu posar el davantal…i a la cuina!
1. En un bol poseu les farines, el llevat, l’ou, el got de llet ja tèbia i les tres cullerades d’oli. Remeneu fins que quedi tot ben integrat.
2. Deixeu reposar la massa fins que dobli el volum, unes dues hores.
3. Estireu la massa amb un corró i feu-ne un quadrat.
4. Pinteu la massa amb l’oli.
5. En un bol a part barregeu el sucre i la canyella mòlta.
6. Enrotlleu la massa.
7. Talleu trossets del rotlle d’uns tres centímetres d’amplada.
8. Col·loqueu els rotllets drets dins una safata una mica junts per tal que no es desmuntin.
9. Enforneu-los a 200º durant uns 20 minuts.
I….ja teniu un bon berenar!!
Hem tret aquesta recepta d’un blog d’alimentació per a nadons però ja ho veureu que també us agradaran moooolt!!!
Si heu fet la recepta i voleu compartir-ho, podeu enviar-nos una foto. Les anirem publicant al web.
El nostre correu és: lobrador@lobrador.cat.