L'Obrador
  • Qui som
  • Actualitat general
  • El dia a dia de l'escola taller
  • Confinament
  • Escola-taller
  • Al carrer
  • Escoles
  • Aniversaris




Arxiu

  • TALLERS D’ESTIU DEL 28 DE JUNY AL 16 DE JULIOL 27 de abril de 2021
  • MATRÍCULA OBERTA i TALLERS DE SETEMBRE 25 de juny de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’ISAAC 4 de juny de 2020
  • MOTS RE…MOTS 3 4 de juny de 2020
  • PREGUNTA 32 – MIREU EL SISTEMA SOLAR… 4 de juny de 2020
  • PREGUNTA 31 – QUIN OCELL CANTA 3 de juny de 2020
  • PREGUNTA 30 – QUIN NOM TÉ 3 de juny de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: FEM MATÓ 2 de juny de 2020
  • PREGUNTA 29 – MIREU ELS PLANETES… 28 de maig de 2020
  • PREGUNTA 28 – QUIN NOM TÉ 28 de maig de 2020
  • PREGUNTA 27 – QUIN OCELL CANTA 28 de maig de 2020
  • MOTS RE…MOTS – 2 22 de maig de 2020
  • CUINA CONFINADA: GALETES DE MANTEGA…boníssimes! 22 de maig de 2020
  • PREGUNTA 26 – MIREU EL PLANETA… 20 de maig de 2020
  • PREGUNTA 25 – QUIN NOM TÉ 20 de maig de 2020
  • PREGUNTA 24 – QUIN OCELL CANTA 20 de maig de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’SAAC 13 de maig de 2020
  • MOTS RE…MOTS 13 de maig de 2020
  • PREGUNTA 23 – QUIN NOM TÉ 13 de maig de 2020
  • PREGUNTA 22 – QUIN OCELL CANTA 13 de maig de 2020
  • L’OBRADOR A LA CARTA 9 de maig de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: ROTLLETS DE CANYELLA 8 de maig de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’ISAAC 8 de maig de 2020
  • TALLER DE L’IMPULSTAP 7 de maig de 2020
  • PREGUNTA 21 – QUIN NOM TÉ 6 de maig de 2020
  • PREGUNTA 20 – MIREU EL MAPA DE… 6 de maig de 2020
  • PREGUNTA 19 – QUIN OCELL CANTA 6 de maig de 2020
  • CUINA CONFINADA: PA D’ESPELTA DEL JOSEP 30 de abril de 2020
  • PREGUNTA 18 – QUIN NOM TÉ 29 de abril de 2020
  • PREGUNTA 17 – QUIN OCELL CANTA 29 de abril de 2020
  • PREGUNTA 16 – MIREU LA LLUNA 29 de abril de 2020
  • TALLER DEL COET A LA LLUNA 28 de abril de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: EMPANADES BONÍSSIMES 24 de abril de 2020
  • PREGUNTA 15 – QUIN NOM TÉ 22 de abril de 2020
  • PREGUNTA 14 – MIREU LA LLUNA 22 de abril de 2020
  • PREGUNTA 13 – QUIN OCELL CANTA 22 de abril de 2020
  • TALLER DEL MINIBÀSQUET 20 de abril de 2020
  • EL TALLER, ARA EN SILENCI…PERÒ… 17 de abril de 2020
  • VA DE MALALABARS 16 de abril de 2020
  • PREGUNTA 12 – QUIN NOM TÉ 15 de abril de 2020
  • PREGUNTA 11 – MIREU LA LLUNA 15 de abril de 2020
  • PREGUNTA 10 – QUIN OCELL CANTA 15 de abril de 2020
  • FEM LA MONA…DE L’OBRADOR 12 de abril de 2020
  • PROPOSTA DEL “DIVERDIVENDRES”: FEM LA MONA! 12 de abril de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: Brownie boníssim 10 de abril de 2020
  • TALLER DEL COET I LA LLANÇADORA 10 de abril de 2020
  • PREGUNTA 9 – COM ES DIU AQUESTA PLANTA 8 de abril de 2020
  • ELS OCELLS QUE TENIM A PROP 7 de abril de 2020
  • PREGUNTA 8 – MIREU LA LLUNA 7 de abril de 2020
  • PREGUNTA 7 – QUIN OCELL CANTA 6 de abril de 2020

PROPOSTA DE CUINA: ROTLLETS DE CANYELLA

8 de maig de 2020
Escola Taller, General
By : obradorescolataller
No Comments
Views : 1118

Aquesta és una recepta d’unes postres dolces… amb poc sucre i molt saludables!

ROTLLETS DE CANYELLA

Rotllets de Canyella Cc

 Primer…la llista dels ingredients. Us caldrà anar a comprar?

- 200g de farina d’espelta

- 125g de farina d’espelta integral  (també poden ser farina blanca de blat i integral)

- un ou

- un got de llet tèbia ( o beguda vegetal)

- 3 cullerades d’oli

- una culleradeta de sucre panela o sucre morè

- 7g de llevat per a fer pa (el fresc de forner o llevat químic de sobre)

 

I per fer el farcit us caldrà:

- 4 cullerades d’oli d’oliva

- 70g de sucre panela o sucre morè

- 2 culleradetes de canyella mòlta

I ara ja us podeu posar el davantal…i a la cuina!

1. En un bol poseu les farines, el llevat, l’ou, el got de llet ja tèbia i les tres cullerades d’oli. Remeneu fins que quedi tot ben integrat.

2. Deixeu reposar la massa fins que dobli el volum, unes dues hores.

3. Estireu la massa amb un corró i feu-ne un quadrat.

4. Pinteu la massa amb l’oli.

5. En un bol a part barregeu el sucre i la canyella mòlta.

6. Enrotlleu la massa.

7. Talleu trossets del rotlle d’uns tres centímetres d’amplada.

8. Col·loqueu els rotllets drets dins una safata una mica junts per tal que no es desmuntin.

9. Enforneu-los a 200º durant uns 20 minuts.

I….ja teniu un bon berenar!!

Hem tret aquesta recepta d’un blog d’alimentació per a nadons però ja ho veureu que també us agradaran moooolt!!!

 

Si heu fet la recepta i voleu compartir-ho, podeu enviar-nos una foto. Les anirem publicant al web.

El nostre correu és: lobrador@lobrador.cat.

 

 

 

 




Gest Ludic L'Obrador S. L.