Aquests dies a casa, també són un bon moment per posar-nos el davantal i fer de pastisseres i de pastissers a la cuina!
Nosaltres ens hi hem posat i hem fet unes boníssimes GALETES DE CIVADA i a més a més són molt saludables.
Us escrivim la recepta que hem tret de la Mireia Carbó.
Hi hem fet un petit canvi, posant-hi menys sucre i una mica de cacau.
Aquí la teniu:
INGREDIENTS:
150 g de flocs de civada
30 g cullerades de panses
110 g d’oli d’oliva
100 g de sucre morè
80 g de farina
1 ou
1 punta de vainilla
1 punta de sal
1 culleradeta de llevat
una cullerada de cacau
1. Poseu les panses en remull, cobertes d’aigua.
2. Escalfeu el forn a 180 graus.
3. En un bol poseu el sucre, l’oli i l’ou i ho aneu batent fins que quedi esponjós.
4. En un altre bol poseu-hi els flocs de civada, la farina, una punta de vainilla, la cullerada de cacau i la culleradeta de llevat.
5. Afegiu-hi aquests ingredients secs a la barreja d’ou, sucre i oli.
6. Remeneu bé.
7. Afegiu-hi també les panses escorregudes.
8. Repartiu culleradetes de massa sobre la safata de forn (poseu-hi paper). Penseu que aquests pilonets s’escamparan en coure, per tant, poseu-los separats.
7. Enforneu les galetes uns 15 minuts i serviu-les un cop s’hagin refredat.
mmmmm….quin bon berenar!!!
El Linus i el Theo ens han fet arribar la foto de les galetes. Les han fet sense panses i unes quantes cullerades més de cacau.. molt bones!
Si heu fet la recepta i voleu compartir-ho, podeu enviar-nos una foto de les galetes. Les anirem publicant al web.
El nostre correu és: lobrador@lobrador.cat.