L'Obrador
  • Qui som
  • Actualitat general
  • El dia a dia de l'escola taller
  • Confinament
  • Escola-taller
  • Al carrer
  • Escoles
  • Aniversaris




Arxiu

  • TALLERS D’ESTIU DEL 28 DE JUNY AL 16 DE JULIOL 27 de abril de 2021
  • MATRÍCULA OBERTA i TALLERS DE SETEMBRE 25 de juny de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’ISAAC 4 de juny de 2020
  • MOTS RE…MOTS 3 4 de juny de 2020
  • PREGUNTA 32 – MIREU EL SISTEMA SOLAR… 4 de juny de 2020
  • PREGUNTA 31 – QUIN OCELL CANTA 3 de juny de 2020
  • PREGUNTA 30 – QUIN NOM TÉ 3 de juny de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: FEM MATÓ 2 de juny de 2020
  • PREGUNTA 29 – MIREU ELS PLANETES… 28 de maig de 2020
  • PREGUNTA 28 – QUIN NOM TÉ 28 de maig de 2020
  • PREGUNTA 27 – QUIN OCELL CANTA 28 de maig de 2020
  • MOTS RE…MOTS – 2 22 de maig de 2020
  • CUINA CONFINADA: GALETES DE MANTEGA…boníssimes! 22 de maig de 2020
  • PREGUNTA 26 – MIREU EL PLANETA… 20 de maig de 2020
  • PREGUNTA 25 – QUIN NOM TÉ 20 de maig de 2020
  • PREGUNTA 24 – QUIN OCELL CANTA 20 de maig de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’SAAC 13 de maig de 2020
  • MOTS RE…MOTS 13 de maig de 2020
  • PREGUNTA 23 – QUIN NOM TÉ 13 de maig de 2020
  • PREGUNTA 22 – QUIN OCELL CANTA 13 de maig de 2020
  • L’OBRADOR A LA CARTA 9 de maig de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: ROTLLETS DE CANYELLA 8 de maig de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’ISAAC 8 de maig de 2020
  • TALLER DE L’IMPULSTAP 7 de maig de 2020
  • PREGUNTA 21 – QUIN NOM TÉ 6 de maig de 2020
  • PREGUNTA 20 – MIREU EL MAPA DE… 6 de maig de 2020
  • PREGUNTA 19 – QUIN OCELL CANTA 6 de maig de 2020
  • CUINA CONFINADA: PA D’ESPELTA DEL JOSEP 30 de abril de 2020
  • PREGUNTA 18 – QUIN NOM TÉ 29 de abril de 2020
  • PREGUNTA 17 – QUIN OCELL CANTA 29 de abril de 2020
  • PREGUNTA 16 – MIREU LA LLUNA 29 de abril de 2020
  • TALLER DEL COET A LA LLUNA 28 de abril de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: EMPANADES BONÍSSIMES 24 de abril de 2020
  • PREGUNTA 15 – QUIN NOM TÉ 22 de abril de 2020
  • PREGUNTA 14 – MIREU LA LLUNA 22 de abril de 2020
  • PREGUNTA 13 – QUIN OCELL CANTA 22 de abril de 2020
  • TALLER DEL MINIBÀSQUET 20 de abril de 2020
  • EL TALLER, ARA EN SILENCI…PERÒ… 17 de abril de 2020
  • VA DE MALALABARS 16 de abril de 2020
  • PREGUNTA 12 – QUIN NOM TÉ 15 de abril de 2020
  • PREGUNTA 11 – MIREU LA LLUNA 15 de abril de 2020
  • PREGUNTA 10 – QUIN OCELL CANTA 15 de abril de 2020
  • FEM LA MONA…DE L’OBRADOR 12 de abril de 2020
  • PROPOSTA DEL “DIVERDIVENDRES”: FEM LA MONA! 12 de abril de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: Brownie boníssim 10 de abril de 2020
  • TALLER DEL COET I LA LLANÇADORA 10 de abril de 2020
  • PREGUNTA 9 – COM ES DIU AQUESTA PLANTA 8 de abril de 2020
  • ELS OCELLS QUE TENIM A PROP 7 de abril de 2020
  • PREGUNTA 8 – MIREU LA LLUNA 7 de abril de 2020
  • PREGUNTA 7 – QUIN OCELL CANTA 6 de abril de 2020

PROPOSTA DE CUINA: EMPANADES BONÍSSIMES

24 de abril de 2020
Escola Taller, General
By : obradorescolataller
No Comments
Views : 905

Aquesta és una proposta de cuina salada!!

POT SER UN PLAT PER SOPAR , UN ENTRANT O UN BERENAR DIFERENT…

Empanada de pollastre 2

Són unes empanades farcides de pollastre i verdures, podeu triar aquelles que us agradin més o afegir-hi d’altres ingredients.

Empanada de pollastre

QUÈ US SEMBLA?

Poseu-vos el davantal i a preparar els ingredients!

Per la massa:

1 got d’aigua

1 got d’oli

1 culleradeta de llevat en pols

Farina integral d’espelta o la que us vingui de gust. La quantitat haurà de ser aquella que accepti la massa

Per al farcit:

1 pit de pollastre

1 patata mitjana

1 ceba mitjana

1 pastanaga

1 grapat de pèsols ( poden ser en conserva, congelats o frescos)

Comí

Orenga

Pebre vermell

Opcional: ou dur,  panses, olives

I el què se us acudeixi!

 

Per fer la massa:

1. En un bol hi barregem l’oli i el llevat i mica en mica hi anem posant la farina i el llevat fins aconseguir una massa compacta i que no s enganxi a les mans. Deixem reposar mentre preparem el farcit.

Per fer el farcit:

2. Podem coure la patata i la pastanaga al vapor ( i els pèsols si son frescos).

3. Fem bullir el pit de pollastre uns minutets i el deixem refredar una mica. Quan ja no cremi el desfilen amb les mans.

4. En una paella fem el sofregit de la ceba

5. A la paella on hi tenim la ceba hi afegim la resta de verdures i el pollastre, hi afegim la sal i les espècies, barregem bé i ho deixem coure tot plegat uns minutets.

6. Si hi volem posar olives, panses i ou dur ho afegim ara.

Per muntar les empanades:

6. Agafen porcions de la massa, en fem boles amb les mans i les aplanem amb el corró de manera que ens quedi un cercle.

7. Posem el farcit a una meitat del cercle i pleguem amb l’altra, mirant que quedi ben segellada.

8. Si volem ho podem pintar amb ou batut.

9. Posem les empanades al forn ja calent durant uns 10-15 minuts

I llestos!

 

Si heu fet la recepta i voleu compartir-ho, podeu enviar-nos una foto. Les anirem publicant al web.

El nostre correu és: lobrador@lobrador.cat.




Gest Ludic L'Obrador S. L.