Aquí teniu una proposta d’un postre que prové dels Estat Units: el Brownie.
El seu nom li ve del color marró, en anglès: brown. El primer brownie el van fer a un hotel de Chicago amb nous i no hi posaven xocolata. Ara hi ha diferents versions.
Aquest que us proposem és també apte per a intolerants a la lactosa i per a celíacs. I no porta nous, però si voleu, també n’hi podeu posar.
Ingredients que necessitareu:
una tassa de llet vegetal (250ml)
3/4 d’una tassa d’oli (200ml)
tres tasses de sucre morè (360 g)
quatre ous
dues culleradetes d’extracte de vainilla (opcional)
1/2 culleradeta de sal
una tassa de cacau en pols (80g)
una tassa de farina d’arròs (120g)
Passos per a fer-lo:
1. Poseu el forn a escalfar a 180º.
2.Dins un bol hi poseu el ous i bateu-los.
3. Ara hi aboqueu la llet, l’oli, el sucre, la vainilla i la sal. I seguiu remenant fins que quedi tot ben integrat.
4. En un altre bol, a part, barregeu el cacau i la farina.
5. Aneu tirant el cacau i la farina dins l’altre bol.
6.Prepareu un motlle quadrat o bé rectangular apte per anar al forn. Unteu-lo amb mantega i hi escampeu farina d’arròs per sobre.
7. Aboqueu la massa del pastís dins el motlle i l’enforneu durant uns 35 o 40 minuts.
8. Espera que sigui fred per desemmotllar-lo i tallar-lo a trossos. Serà més fàcil i no es trencarà. Tot i que també el podeu menjar tebi, si ho preferiu.
Nosaltres hi hem posat sucre fi pel damunt:
I A FER UN BON BERENAR!! BON PROFIT!!
mmmm…boníssim!!