L'Obrador
  • Qui som
  • Actualitat general
  • El dia a dia de l'escola taller
  • Confinament
  • Escola-taller
  • Al carrer
  • Escoles
  • Aniversaris




Arxiu

  • TALLERS D’ESTIU DEL 28 DE JUNY AL 16 DE JULIOL 27 de abril de 2021
  • MATRÍCULA OBERTA i TALLERS DE SETEMBRE 25 de juny de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’ISAAC 4 de juny de 2020
  • MOTS RE…MOTS 3 4 de juny de 2020
  • PREGUNTA 32 – MIREU EL SISTEMA SOLAR… 4 de juny de 2020
  • PREGUNTA 31 – QUIN OCELL CANTA 3 de juny de 2020
  • PREGUNTA 30 – QUIN NOM TÉ 3 de juny de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: FEM MATÓ 2 de juny de 2020
  • PREGUNTA 29 – MIREU ELS PLANETES… 28 de maig de 2020
  • PREGUNTA 28 – QUIN NOM TÉ 28 de maig de 2020
  • PREGUNTA 27 – QUIN OCELL CANTA 28 de maig de 2020
  • MOTS RE…MOTS – 2 22 de maig de 2020
  • CUINA CONFINADA: GALETES DE MANTEGA…boníssimes! 22 de maig de 2020
  • PREGUNTA 26 – MIREU EL PLANETA… 20 de maig de 2020
  • PREGUNTA 25 – QUIN NOM TÉ 20 de maig de 2020
  • PREGUNTA 24 – QUIN OCELL CANTA 20 de maig de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’SAAC 13 de maig de 2020
  • MOTS RE…MOTS 13 de maig de 2020
  • PREGUNTA 23 – QUIN NOM TÉ 13 de maig de 2020
  • PREGUNTA 22 – QUIN OCELL CANTA 13 de maig de 2020
  • L’OBRADOR A LA CARTA 9 de maig de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: ROTLLETS DE CANYELLA 8 de maig de 2020
  • LES ENDEVINALLES DE L’ISAAC 8 de maig de 2020
  • TALLER DE L’IMPULSTAP 7 de maig de 2020
  • PREGUNTA 21 – QUIN NOM TÉ 6 de maig de 2020
  • PREGUNTA 20 – MIREU EL MAPA DE… 6 de maig de 2020
  • PREGUNTA 19 – QUIN OCELL CANTA 6 de maig de 2020
  • CUINA CONFINADA: PA D’ESPELTA DEL JOSEP 30 de abril de 2020
  • PREGUNTA 18 – QUIN NOM TÉ 29 de abril de 2020
  • PREGUNTA 17 – QUIN OCELL CANTA 29 de abril de 2020
  • PREGUNTA 16 – MIREU LA LLUNA 29 de abril de 2020
  • TALLER DEL COET A LA LLUNA 28 de abril de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: EMPANADES BONÍSSIMES 24 de abril de 2020
  • PREGUNTA 15 – QUIN NOM TÉ 22 de abril de 2020
  • PREGUNTA 14 – MIREU LA LLUNA 22 de abril de 2020
  • PREGUNTA 13 – QUIN OCELL CANTA 22 de abril de 2020
  • TALLER DEL MINIBÀSQUET 20 de abril de 2020
  • EL TALLER, ARA EN SILENCI…PERÒ… 17 de abril de 2020
  • VA DE MALALABARS 16 de abril de 2020
  • PREGUNTA 12 – QUIN NOM TÉ 15 de abril de 2020
  • PREGUNTA 11 – MIREU LA LLUNA 15 de abril de 2020
  • PREGUNTA 10 – QUIN OCELL CANTA 15 de abril de 2020
  • FEM LA MONA…DE L’OBRADOR 12 de abril de 2020
  • PROPOSTA DEL “DIVERDIVENDRES”: FEM LA MONA! 12 de abril de 2020
  • PROPOSTA DE CUINA: Brownie boníssim 10 de abril de 2020
  • TALLER DEL COET I LA LLANÇADORA 10 de abril de 2020
  • PREGUNTA 9 – COM ES DIU AQUESTA PLANTA 8 de abril de 2020
  • ELS OCELLS QUE TENIM A PROP 7 de abril de 2020
  • PREGUNTA 8 – MIREU LA LLUNA 7 de abril de 2020
  • PREGUNTA 7 – QUIN OCELL CANTA 6 de abril de 2020

PROPOSTA DE CUINA: Brownie boníssim

10 de abril de 2020
Escola Taller, General
By : obradorescolataller
No Comments
Views : 876

Aquí teniu una proposta d’un postre que prové dels Estat Units: el Brownie.

El seu nom li ve del color marró, en anglès: brown. El primer brownie el van fer a un hotel de Chicago amb nous i no hi posaven xocolata. Ara hi ha diferents versions.

Aquest que us proposem és també apte per a intolerants a la lactosa i per a celíacs. I no porta nous, però si voleu, també n’hi podeu posar.

20200416_182126

Ingredients que necessitareu:

una tassa de llet vegetal (250ml)

3/4 d’una tassa d’oli (200ml)

tres tasses de sucre morè (360 g)

quatre ous

dues culleradetes d’extracte de vainilla (opcional)

1/2 culleradeta de sal

una tassa de cacau en pols (80g)

una tassa de farina d’arròs (120g)

Passos per a fer-lo:

1. Poseu el forn a escalfar a 180º.

2.Dins un bol hi poseu el ous i bateu-los.

3. Ara hi aboqueu la llet, l’oli, el sucre, la vainilla i la sal. I seguiu remenant fins que quedi tot ben integrat.

4. En un altre bol, a part, barregeu el cacau i la farina.

5. Aneu tirant el cacau i la farina dins l’altre bol.

6.Prepareu un motlle quadrat o bé rectangular apte per anar al forn. Unteu-lo amb mantega i hi escampeu farina d’arròs per sobre.

7. Aboqueu la massa del pastís dins el motlle i l’enforneu durant uns 35 o 40 minuts.

8. Espera que sigui fred per desemmotllar-lo i tallar-lo a trossos. Serà més fàcil i no es trencarà. Tot i que també el podeu menjar tebi, si ho preferiu.

Nosaltres hi hem posat sucre fi pel damunt:

20200416_181946

I A FER UN BON BERENAR!! BON PROFIT!!

20200416_182021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mmmm…boníssim!!




Gest Ludic L'Obrador S. L.